ნათია გულედანი ჩვენი კოლეჯის პროგრამის “კულინარია” კურსდამთავრებული ნათია გემო ფესტის მონაწილეა.მას კულინარიაში 15 წლიანი გამოცდილება აქვს, თუმცა საკუთარ თავს მაინცმოყვარულ მოიხსენიებს.
ნათია გემო ფესტზე ძალიან საინტერესო კერძების მომზადებას გვპირდება, რომელთამთავარი ინგრედიენტებიც კანაფის თესლი, ფეტვი, ყველი და გოგრის სოუსი იქნება.
„სიყვარული და სითბო კულინარიის მთავარი ინგრედიენტებია, იმისთვის, რომ კერძიგემრიელი გამოვიდეს. Მე, ყველაფერს ყოველთვის სიყვარულით ვაკეთებ.“ – ამბობს ნათია გულედანი და ამით ყველაფერი ნათქვამია
Facebook Comments