კულინარიის ხელოვნება

მიზანი

პროგრამის მიზანია, უზრუნველყოს ისეთი პროფესიული პროგრამების დანერგვა, რომლებიც როგორც ადგილობრივ, ასევე საერთაშორისო შრომის ბაზრისთვის მოამზადოს საკვები პროდუქტების კულინარიის სპეციალისტი, რომელიც შეძლებს სასტუმროსა და რესტორნის სამზარეულოში მუშაობას კვების ჰიგიენის, სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით.

დაშვების წინაპირობა

საბაზო განათლება

კარიერული შესაძლებლობები

კულინარიის ხელოვნების საბაზო პროფესიული კვალიფიკაციის მფლობელს შეუძლია დასაქმდეს  ნებისმიერი ტიპის სასტუმროში, რესტორანსა და სხვა კვებისა და შინა მეურნეობებში, ობიექტებში, სადაც გეგმავენ, ორგანიზებას უკეთებენ და ამზადებენ საკვებს შემდეგ პოზიციებზე: სასურსათო კვების მომსახურების პუნქტების მომსახურე პერსონალი, მზარეულები, სამზარეულოში დამხმარეები.
კურსდამთავრებულს შეუძლია  საკუთარი ბიზნესის წარმოება – თვითდასაქმება.

ხანგრძლივობა

ქართულენოვანი პროფესიული სტუდენტებისთვის-  80 კრედიტი 15  სასწავლო თვე  (60 სასწავლო კვირა) არაქართულენოვანი პროფესიული სტუდენტებისთვის- 95 კრედიტი 20  სასწავლო თვე (80 სასწავლო კვირა) ქართულენოვანი პროფესიული სტუდენტებისთვის დუალური მიდგომით -80 კრედიტი (80 სასწავლო კვირა) არაქართულენოვანი პროფესიული სტუდენტებისთვის დუალური მიდგომით – 95 კრედიტი (120 სასწავლო კვირა)

სავარაუდო დაწყების თარიღი

1 ივნისი 2025

კურსის ხელმძღვანელი

მუხრან ქარდავა

Scroll to Top

გმადლობთ,

თქვენი შეტყობინება მიღებულია!