კონდიტერი

მიზანი
პროგრამის მიზანია მოამზადოს კონდიტერის სპეციალისტი, რომელიც შეძლებს სხვადასხვა სახის საკონდიტრო ნაწარმის მომზადებას სანიტარულ-ქიგიენური ნორმებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით.
დაშვების წინაპირობა
საბაზისო განათლება
კარიერული შესაძლებლობები
კონდიტერის საბაზო პროფესიული კვალიფიკაციის მფლობელს შეუძლია დასაქმდეს საკონდიტრო საამქროებში, საცხობებში, სუპერმარკეტებში, სხვადასხვა რესტორნებში, კაფეებში, სასტუმროებში, საკურორტო, გასართობ, ტურისტულ კომპლექსებში შემდეგ პოზიციებზე: მცხობელი, მეშოკოლადეები, კონდიტერები და ტკბილეულის დამამზადებლები.
ხანგრძლივობა
ქართულენოვანი პროფესიული სტუდენტებისთვის- 80 კრედიტი 15 სასწავლო თვე (63 სასწავლო კვირა)
არაქართულენოვანი პროფესიული სტუდენტებისთვის- 95 კრედიტი 20 სასწავლო თვე (80 სასწავლო კვირა)
არაქართულენოვანი პროფესიული სტუდენტებისთვის- 95 კრედიტი 20 სასწავლო თვე (80 სასწავლო კვირა)
სავარაუდო დაწყების თარიღი
1 ივნისი 2025

კურსის ხელმძღვანელი
ნანა ჯაფარიძე